Steenstrips Op Beton  thumbnail

Steenstrips Op Beton

Published Jun 27, 23
5 min read

Prefab Gevelelementen SteenstripsZij bieden ook een individuele dienstverlening aan waar wij als bouwbedrijf op terug kunnen vallen voor vragen over allerlei onderwerpen. Kijk voor meer informatie op hun website.Meesters van Trecht is een kwaliteitsaannemer van grote en kleine restauratie-, renovatie- en verbouwprojecten (rode steenstrips). We snappen dat u zich wellicht afvraagt wat het verschil is tussen deze begrippen. Daarom lichten we ze graag even toe. Onder restauratie verstaan wij het in de oorspronkelijke staat brengen van (elementen van) een pand of monument.

Wil je jouw huis renoveren? Vraag dan een offerte aan. Bouwtrajecten zijn vaak intensief, zeker waar het restauratie of renovatie betreft. Dan is het van belang om met de opdrachtgever op één lijn te zitten. Dan doen we frequente en duidelijke communicatie.”Michel Haafkes, Directeur/eigenaar Verbouwen is het herinrichten van een pand of monument.

Zo verbouwen we bijvoorbeeld een studentenhuis in een monumentaal pand tot gezinswoning. Bij veel van onze projecten komen hier restauratie- en/of renovatiewerkzaamheden bij kijken. Bij verbouwingen geven we uitgebreid advies en verzorgen vervolgens het hele project. Daarnaast verzorgen wij, vaak in opdracht van Verenigingen van Eigenaren (Vv, E), het onderhoud van panden.

Denk aan het periodiek herstellen van houtrot of het incidenteel vervangen van een niet werkend raam. Of we nu restaureren, renoveren of verbouwen, we doen dit altijd met veel respect voor de oorspronkelijke bouwmethodes van uw pand. Dit vergt inzicht in de bouwhistorie en constructies en materialen van die tijd (isolatie steenstrips).Onze vaklieden beschikken over jarenlange praktijkervaring met het werken in oude panden. steenstrips makro. Maar belangrijker nog, ze hebben echt liefde voor dit vak. Bij Meesters van Trecht worden we enthousiast als achter een voorzetwand een schitterende muur met ouderwets behang tevoorschijn komt. Of als we in onze werkplaats aan de slag mogen met het in de originele staat brengen van kamer en-suite deuren inclusief glas in lood ramen.

Zwarte SteenstripsAl die oude en originele details vinden we schitterend maar we begrijpen ook dat uw pand moet voldoen aan de moderne tijd en dan het er prettig wonen of werken moet zijn - steenstrips badkamer schoonmaken. Daarom combineren we ons authentieke vakmanschap met ruime kennis van de bouwmethodes van deze tijd. Renoveren betekent namelijk ook moderniseren.

Door bijvoorbeeld goede isolatie maken we uw pand zo energiezuinig mogelijk. We hebben namelijk ook duurzaam bouwen hoog in het vaandel staan. Kortom, het team van Meesters van Trecht weet hoe ze uw pand klaar voor de toekomst maken zonder dat het oude karakter verloren gaat. Bij Meesters van Trecht nemen we de tijd voor onze klanten.

Hoewel elk project weer anders is proberen we zo veel mogelijk een vast proces aan te houden. geglazuurde steenstrips. Of we nou een woning gaan renoveren, een monument restaureren of een huis verbouwen. Als u contact met ons opneemt maken we een afspraak voor een kennismaking en komen we graag het pand bezichtigen - steenstrips monteren.

Mibo Pietra (Steenstrips - Flagstones - Geopietra)

Zundertseweg 6 C, 2321 Hoogstraten 0475 71 53 98 Click here to learn more

Werkt u met een architect? Geen probleem, we spreken dezelfde taal en werken graag samen. Tijdens een vervolgafspraak nemen we de specialisten mee die een bijdrage aan het project zullen leveren. Zo kunnen we u het beste advies geven en hebben we alle informatie om een goede offerte te maken.

Dat advies nemen we altijd mondeling met u door. Bent u akkoord? Dan gaan we het project plannen en voorbereiden. Benodigde vergunningen vragen we voor u aan. Daarnaast maken we een overzichtelijke planning. Ons team van vakmensen wordt aangestuurd door één projectleider die tevens uw vaste aanspreekpunt is. De projectleider begeleid u tijdens het hele bouwproces.

Dat maakt het makkelijk om u te adviseren als er tijdens het project keuzes gemaakt moeten worden. Bij een oud pand komen namelijk nog wel eens nieuwe zaken aan het licht. Dat maakt het werken in oude panden voor ons juist leuk - badkamer met steenstrips. We zijn flexibel; schakelen en bijsturen tijdens het project, ook dat is vakmanschap.

Minerale Steenstrips

Een comfortabel en fijn huis, een plek om na een lange dag thuis te komen. Als je woonwensen veranderen, geeft een verbouwing de mogelijkheid om je eigen huis af te stemmen op jouw wensen. Wij zijn architecten en denken graag met je mee (mbi geostylistix steenstrips). Wij vinden het proces en de kosten even belangrijk als de esthetiek en functionaliteit: ons team heeft al deze disciplines in huis.

Sinds 1969 verzorgen wij bouwkundig en installatietechnisch onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Omdat wij altijd verbouwen met een hoog afwerkingsniveau hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd. Wij kunnen dan ook veel referenties van in het oog springende verbouwingen en renovaties overleggen - steenstrips op isolatie. Onze trots als bouwbedrijf komt voort uit: onze hoge afwerkingskwaliteit en design de ‘oud-Hollandse’ ambachtslieden die we aan ons hebben kunnen binden het maatwerk dat passie uitstraalt ons hoge serviceniveau onze duurzame en innovatieve manier van verbouwen onze realistische planning, begroting en budgetbewaking Bij verbouwen en renoveren tonen wij keer op keer aan dat wij onderscheidend zijn van andere aannemers.

Bij een verbouwing is de planning erg belangrijk. Daarom overleggen we vooraf hierover en doen we alles om ons eraan te houden. Dat is niet alleen een kwestie van ervaring, maar ook van samenwerkingen met vaste onderaannemers: we vormen een ingespeeld team. gevel isoleren en bekleden met steenstrips. Moeten we onverhoopt toch van de planning afwijken? Dan zijn we hier open en eerlijk over.

Latest Posts

Noors Huis Bouwen

Published May 18, 24
5 min read

Kosten Bouwen Huis Per M2

Published May 14, 24
4 min read

Volgorde Bouwen Huis

Published May 06, 24
7 min read